Karriär

Vill du bli en av oss? Här beskriver vi vem vi söker och vad vi kan erbjuda dig.

Realjuridik erbjuder ett utmanande och omväxlande arbete på en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ uppmuntras och där enkelhet, tillgänglighet och nyfikenhet är kärnvärden i vår verksamhet.

På Realjuridik är våra medarbetare vår viktigaste tillgång. Att vara anställd på Realjuridik ska präglas av kvalitet, glädje och vilja.

Kvalitet

På Realjuridik strävar vi efter att leverera rådgivning av högsta kvalitet till våra klienter. Därför ställer vi också höga krav på dig som anställd. Vi förväntar oss att du är ansvarstagande och att du gillar att jobba som juridisk rådgivare nära både medarbetare och klienter. I utbyte kan vi erbjuda dig stor utvecklingspotential, möjlighet att snabbt bli delägare samt mycket frihet under ansvar.

Glädje

Även om det ställs höga krav på dig som anställd ska det samtidigt vara roligt att jobba på Realjuridik. Vi är en arbetsplats med högt i tak och en familjär atmosfär.

Vilja

På Realjuridik är det viktigt att du är en duktig jurist som är hungrig, noggrann och som alltid strävar efter att vara bäst. Vi ser det även som en självklarhet att du är intresserad av finansiell juridik, att du har en entreprenöriell ådra och att du vill medverka till pragmatiska lösningar som är anpassade för våra individuella klienter.

 

Vill du söka en tjänst hos oss? Läs mer under lediga tjänster i menyn till vänster.